<
matek-wigyorival.hu

Tartalom:

Hírek

Bemutatkozás

Fontos tudnivalók

Árlista - Kapcsolat

"Órarend"

Segédanyagok

Online oktatás

Gondolatok - matematikáról, tanításról, miegymásról...

Vendégkönyv - rólam írtátok

Feliratkozás hírlevélre

Matek-Wigyorival
Vendégkönyv - rólam írtátok

Ezen az oldalon olvashatjátok régebbi és jelenlegi tanítványaim véleményét, ajánlását. Ha szeretnél Te is írni a vendégkönyvbe, itt megteheted, kis idő után felkerül az oldalra. Ezúton is köszönöm mindenkinek!

"A fiam felvételire készült, az unokatestvérem ajánlotta, hozzájuk már rendszeresen járt. Amikor először felhoztam a fiamnak, hogy legyen egy matektanára a felvételiig, ellenezte, de az első óra után már nem tiltakozott. Sok mindent átvettek, amit a saját tanárnője nem mondott el. Így az osztály legjobb matek felvételijét írta. Nagyon szépen köszönjük a segítséget és a kitartást!"
Enyedi Gabriella, enyedi.gabriella23@gmail.com

"Juhééééééé! Petra lányom leérettségizett! Hála Wigyorinak! A türelme, a játékossága és a szeptember óta kitartó együtt tanulás meghozta a gyümölcsét. Karantén alatt digitálisan tartották a kapcsolatot és működött így is. Nincsenek szavak rá, hogy mennyire KÖSZÖNJÜK! :D Aki még csak gondolkozik rajta, hogy kellene egy matek tanár, aki segít, ne habozzon! Jó helyen jár. Vegye fel a telefont!"
Bíró Judit, biroj67@gmail.com

"Körübelül március elején találkoztam először Wigyorival az egyik barátnőm tanácsára. Nem vagyok egy matek zseni és sürgősen kellett valaki aki fel tud készíteni az érettségire. Szerencsére Wigyorival ez könnyen ment, mert rövid idő alatt egy csomó fajta feladat megoldásának menetét sikerült velem megértetnie. Emelett mindig bíztatott, ha valamit jól csináltam és szerintem ez nagyon fontos egy tanárban. Nagyon jó és hasznos élményekkel gazdagodtam az óráink során. Úgy érzem, hogy főként neki köszönhetem azt, hogy átmentem az érettségin! :)"
Nagy Rebeka, rebi0719@gmail.com

"Nos, a matematika még gyermekkoromban ment, ami nem most volt :) 50 évesen érettségiztem, nos, bevallom nem volt könnyű feladat, hogy sikerüljön, ehhez kellett Matek "zseni " Wigyori. Nem mondanám, hogy könnyű dolga volt, de megoldotta ügyesen! Köszönöm! Minden leendő érettségizőnek is ajánlom, aki úgy érzi, nem megy egyedül a matek!"
Bank Ildikó, b.ildiko68@gmail.com

" Lányomnak mindig problémát okozott a matek. Augusztus végén, a javítóvizsga napján összetalálkoztam egy barátnőmmel, aki ajánlott egy tanárt. A sikeres vizsga után lányomat elkezdte Wigyori tanítani. Kis lépésekben, de halad előre a kisasszony. Már nem megy minden órára gyomorgörccsel. Wigyori türelmes, érthetően magyaráz és igyekszik elérni, hogy lányom ne stresszeljen.  Az órák jó hangulatban telnek.  Teljes szívemből ajánlom másoknak is."
Bíró Judit, biroj67@gmail.comPartnerek:

freedom-photo.hu

moneyforplaying

risingphoenix.hu