Vendégkönyv - rólam írtátok matek-wigyorival.hu
             

Tartalom:

Bemutatkozás

Fontos tudnivalók

Árlista - Kapcsolat

Gondolatok - matematikáról, tanításról, miegymásról...

Vendégkönyv - rólam írtátok

 

Matek-Wigyorival
Vendégkönyv - rólam írtátok

Ezen az oldalon olvashatjátok régebbi és jelenlegi tanítványaim véleményét, ajánlását. Ha szeretnél Te is írni a vendégkönyvbe, akkor küldd el a wigyori@matek-wigyorival.hu mail címre és a tárgymezőbe írd be: Vendégkönyv. Ezúton is köszönöm mindenkinek!

 

" Lányomnak mindig problémát okozott a matek. Augusztus végén, a javítóvizsga napján összetalálkoztam egy barátnőmmel, aki ajánlott egy tanárt. A sikeres vizsga után lányomat elkezdte Wigyori tanítani. Kis lépésekben, de halad előre a kisasszony. Már nem megy minden órára gyomorgörccsel. Wigyori türelmes, érthetően magyaráz és igyekszik elérni, hogy lányom ne stresszeljen.  Az órák jó hangulatban telnek.  Teljes szívemből ajánlom másoknak is."
Bíró Judit, biroj67@gmail.com

"Nos, a matematika még gyermekkoromban ment, ami nem most volt :) 50 évesen érettségiztem, nos, bevallom nem volt könnyű feladat, hogy sikerüljön, ehhez kellett Matek "zseni " Wigyori. Nem mondanám, hogy könnyű dolga volt, de megoldotta ügyesen! Köszönöm! Minden leendő érettségizőnek is ajánlom, aki úgy érzi, nem megy egyedül a matek!"
Bank Ildikó, b.ildiko68@gmail.com 

 

 

 

Partnerek:

freedom-photo.hu

esthajnalcsillagmasszázs

moneyforplaying